Bybit cryptocurrencyexchanges - cashback 20% - Registration Binance cryptocurrencyexchanges - Registration - cashback 10% KoCoin Cryptocurrency Exchange - cashback 20%
0 votes
by (61.8k points)
imageLatest Top Binance Futures Quiz and Answers (#Most Important)
Are you looking for "Binance Futures Quiz Answers"? Well, you are in the right place to know the most important Futures Trading Quiz. While preparing for Binance Futures trading exam expected by many, I considered it necessary to create a quiz for the applicants and their understanding of the trading market. These are the most important binance cryptocurrency exchange Futures Quiz Answers. These Binance Futures Quiz are collected by our team. Make sure to remember these Future Quiz binance cryptocurrency exchange. We also published Cryptocurrency Quiz and Answers, that will help you the most.
Binance Futures Quiz and Answers.
1. Which wallet is not supported for trading on Binance Futures?
Answer: Margin wallet.
2. Which of these is not the key difference between USDT-margined futures and coin-margined futures?
Answer: Leverage level.
3. What can the maximum loss for trading in a futures contract be?
Answer: 100% of collateral.
4. What is the maximum leverage available on Binance Futures?
Answer: 125x.
5. Which of these is not the key difference between perpetual futures and quarterly futures?
Answer: Trading method.
6. If a user has open orders or position, which of the following can be done by the user?
Answer: Borrow by using cross collateral function.
7. What is the reference price bonus rujukan binance Futures uses to determine if a position should be liquidated?
Answer: Mark price.
8. When will a user receive margin calls? When his/her margin balance is lower than:
Answer: Maintenance margin.
9. Can BNB (Binance Coin) in users’ USDT-margined wallets be used as margins to open new positions?
Answer: No, BNB in users’ USDT-margined wallets can only be used to pay commissions.
10. Can unrealized PNL (profit and loss) be used as margins to open new positions?
Answer: Yes.
11. Which one of the following actions is not recommended during drastic price movements?
Answer: Use market order to get in or get out.
12. Should you take up a personal loan to trade futures?
Answer: No, I should trade within my financial means.
13. What is the maximum loss that may occur when engaging in futures trading?
Answer: All futures wallet balance.
14. When futures balance is liquidated, what price is it based on?
Answer: Mark Price.
15. Are you aware that after the future is forcedly liquidated, in addition to the loss of the position, Insurance Clear Fee (= Position nominal value * Liquidation fee rate) will occur, which may decrease your futures wallet balance to zero?
Answer: Yes, I am aware of the existence and calculation of the Insurance Clear Fee and the risks that may cause the balance to return to zero.
16. There is a maximum number of orders for each future. Which action should I take?
Answer: Once the maximum quantity limit is reached, the order will fail, and an error will be reported. At this time, I should divide the order into several smaller quantities.
17. Which of the following apply when using a stop-market order?
Answer: After the stop-profit and stop-loss price is triggered, the transaction will be executed immediately at the market price, and the transaction price may not be equal to the trigger price.
18. Which of the following is correct to use Stop-Limit Order?
Answer: After the stop-profit and stop-loss price is triggered, the order will be placed at the limit price immediately, 바이 낸스 중지 제한 but the limit order may not necessarily be filled because the price has moved away.
19. What kind of behavior should I avoid when engaging in futures transactions?
Answer: Strong gambling, trading addictions, continuous losses, and blaming others.
20. To continue trading on the futures, I have:
Answer: understood the rules and risks of engaging in futures transactions, and I agree that any loss incurred in the transaction is my responsibility regardless of the platform.
21. Due to network delays, system failures and other possible factors which may lead to suspension or deviation of Binance Futures service execution, Binance will use commercially reasonable efforts to ensure but not promise that Binance Futures service system runs effectively. Binance shall not be liable for the final execution results due to the above factors.
Answer: Agree.
22. Profit and loss (PnL) in futures are calculated by:
Answer: After closing a position, according to the opening price and closing price to calculate actual profit and loss.
23. When you encounter a failure to trade constantly, you must:
Answer: Check the network and retain information for binance safe reddit hisoblanadi customer service.
24. Futures fees include:
Answer: In addition to the order commission, positions also produce capital expenses and liquidation expenses.
25. In Coin-margined futures trading, what kind of currency can be used as margin:
Answer: The currency of this future.
26. In the event of a service disruption on Binance Futures, you may use the "close all positions" function to cancel all orders and close all open positions. However, due to unpredictable factors, the final execution result of this function might deviate from your expectations, and Binance shall not be liable for the final results.
Answer: Agree.
27. What is the maximum leverage available on Binance Futures ?
Answer: 125x.
28. Which wallet is not supported for trading on binance cryptocurrency exchange Futures?
Answer: Margin wallet.
29. Which of these is not the key difference between USDT-margined futures and coin-margined futures?
Answer: Leverage level.
30. What can the maximum loss for trading in a futures contract be?
Answer: 100% of collateral.
31. Which of these is not the key difference between perpetual futures and quarterly futures?
Answer: Trading method.
32. If a user has open orders or position, which of the following can be done by the user?
Answer: Borrow by using cross collateral function.
33. What is the reference price Binance Futures uses to determine if a position should be liquidated?
Answer: Mark price.
34. When will a user receive margin calls? When his/her margin balance is lower than:
Answer: Maintenance margin.
35. Can BNB in users’ USDT-margined wallets be used as margins to open new positions?
Answer: No, BNB in users’ USDT-margined wallets can only be used to pay commissions.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Forex binaryoption Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community. Forex binaryoption forum
Servet rental crypto
Авиатор-как поднять бабла
एविएटर - ऑनलाइन पैसा कमाना कितना आसान है।
Confira o Slot Aviator – um divertido jogo de apostas onde você pode ganhar até 2000x
...